elledanielle

Drar till Åre!

Publicerad 2011-03-31 11:53:12 i A General Mix,



Nu drar jag till Åre! Det ska bli så jäkla skönt! Älskar att vara i Åre. Det är ett av jordens många platser där jag kan slappna av som mest. Ska bli så himla kul att åka massa skidor men samtidigt få slappna av och rensa huvudet.

Choklasmoussen

Publicerad 2011-03-30 11:56:50 i Mat & Dryck,



Receptet till den goda, sockerfria chokladmoussen som jag skrev om för några dagara sen hittar ni här.

Själv brukar jag bara använda mig av 70% choklad och ha i en lite lite mer grädde då jag tycker det blir godare. Men smaken är ju som baken, så prova er fram!

Otränad?!

Publicerad 2011-03-30 10:43:06 i Sport,


Jag måste vara minst 10 ggr mer otränad än jag trott att jag är. Gymade i måndags och gick efter de övningar som min PT gett mig. De kändes varken för lätta eller för jobbiga, så jag kände mig inte heller speciellt trött efter passet men guud vilken träningsvärk jag har nu!!

Men nu är jag mer motiverad än nånsin, så nu kör vi! ♥

Händelserik helg

Publicerad 2011-03-28 11:36:34 i Mat & Dryck,


Hej alla fina!

Har ni haft en bra helg?
Det har jag! I lördags var jag på tjejmiddag. Det bjöds på god mat och super härligt sällskap! Sen drog vi vidare till Berns. Så himla kul att umgås med massa tjejer, länge sen sist.

Igår var jag på bullkalas och firade fina Xandra som fyllt år. Hon hade bakad en massssaaa kakor och bullar, super gott! Kvällen avslutades med sushi, mmm. ♥


Godaste efterrätten på länge!
Digestive, frukt och bär och en specialar glass som Madde hade gjort.

Powerwalk i solen

Publicerad 2011-03-26 13:27:43 i A General Mix,


Åh, så härligt väder det är idag!! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Tog en lång powerwalk imorse, innan frukost så inte förrän nyligen avslutade jag min sena frukost/lunch. Nu ska jag försöka hitta nåt passade att ha på mig ikväll. Känner nämligen att idag är en "kläd-ångest-dag", så det är lika bra att börja rota i garderoben redan nu!

Ha en underbar dag! ♥

Vackra vårdag!

Chokladmousse

Publicerad 2011-03-25 22:16:24 i Mat & Dryck,


Ikväll blev det en lugn kväll tillsammans med min familj. Har ätit en god middag och till efterrätt åt vi en super god chokladmousse som jag gjorde! Vad gör ni ikväll? Vad ni än gör så hoppas jag att ni har en underbar kväll!

I morgon vankas det tjejkväll med middag och utgång... myyyyys, me like! :) ♥


Flörtande poliser

Publicerad 2011-03-25 10:43:15 i A General Mix,


Hej solstrålar!

Igår innan jag skulle in på mitt möte så stannade en polisbil vid övergångsstället där jag precis hade gått över vid. Jag slängde en blick på bilen och såg att blåljusen var på... men utan sirenerna. Och poliserna verkade inte direkt ha bråttom. Jag slängde en längre blick på poliserna och fick 2 leende ansikten tillbax och sedan var blåljusen av. Nytt sätt att flörta på?! haha. Fick mig iaf på grymt bra humör vilket ledde till ett grymt möte!



Coaching

Publicerad 2011-03-24 19:09:46 i A General Mix,


Mitt andra möte för idag var att träffa en coach. Mari och jag ska ses 6 ggr under våren. Hon är mitt i sin utbildning för att bli coach och jag kände att det ju aldrig är fel med lite coaching här i livet... så jag är hennes lilla försökskanin kan man nog säga. Och guuu så grym hon var!! Skulle jag inte vetat, så skulle jag trott att hon redan var färdig utbildad! Ser verkligen fram emot vår nästa träff! ♥

STORM

Publicerad 2011-03-24 14:11:06 i A General Mix,


Alltså herre gu så det blåser utanför mitt kontor!! Trodde seriöst att jag skulle blåsa bort. Jag är inget fan av starka vindar så jag hoppas att det mojnar snart.

Hur har er dag varit hittills?
Min har varit toppen (förutom den hårda blåsten)! Har precis varit på möte och ska snart iväg igen. Berättare senare på vad.

Ha en fortsatt underbar dag!!




btw...

Publicerad 2011-03-23 15:58:47 i A General Mix,


Säger ni "nam nam" eller "nom nom" om något som är gott? Jag har alltid sagt "nam nam" enda tills nyligen då jag sett flera som säger "nom nom".
Spelar ju iofs ingen roll, bara kul att veta!


Hittade dessvärre inte en barnsligare bild!

Nam Nam

Publicerad 2011-03-23 15:08:25 i Mat & Dryck,




Min goda lunch för dryga timmen sen.
Innehöll: Spenat, gurka, tomat, rödbetor, fetaost, rödlök, oliver, vita bönor, avokado och tonfisk toppad med olivolja och pressad citron. Nam Nam




Back on Track

Publicerad 2011-03-23 13:59:27 i A General Mix,


Som ni säkert har märkt så har jag inte bloggat på ett tag men nu har jag bestämt mig för att köra igen. Från och med nu så kommer jag dock att på svenska.
Känns mer naturligt så!

Om

Min profilbild

elle

Jag skriver om saker som ligger mig varmt om hjärtat! Jag läser första året på tränarprogrammet på GIH så mitt liv kretsar extra mycket kring studier och idrott just nu. Har varit aktiv inom skridskor (konståkning, team åkning och hastighetsåkning) i många år och hjälper nu till som tränare inom hastighetsåkning/skridskoteknik. Har ni frågor om kost, hälsa eller idrott, tveka inte att ställa frågan så ska jag se till att svara på den så gott jag kan!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela